Empresa

Empresa,

CELLERS PERELLÓ, SL

Els inicis de Salart Vinoteca...

Salart Vinoteca

El primer de juny de l’any 1949, Josep Salart i Barris, nascut a Girona i casat amb Maria Gabriel que l’ajudava en el negoci, lloga els baixos del nº 103 del carrer de la Rutlla de la ciutat de Girona, que aleshores era gairebé als afores del casc urbà.

Allà hi havia instal·lat un magatzem de vins amb tots els paraments necessaris, les tines, els bocois, les bótes, etc. per començar a vendre vi a granel i a transportar-lo amb un parell de carros i uns matxos, en un radi de vint quilòmetres.

El vi arribava a Girona en el tren i de l’estació al carrer de la Rutlla era transportat en carros.

QUALITAT
Contínuament estudiem les exigències i demandes del mercat per escollir i seleccionar amb molt de criteri els productes que elaborem.
EXPERIÈNCIA
Empresa familiar fundada l’any 1949 segueix amb la seva tercera generació oferin vins i licors de qualitat, per a gaudir en tot tipus d’ocasions.
PRODUCTES
Actualment ja tenim més de 800 referències entre vins, licors i caves de qualitat als millors preus.
TAST DE VINS
Periòdicament organitzem cursos i tasts per a tot tipus de nivell i interés, dirigits pel nostre propi equip o amb col.laboració de diferents cellers de referència en el món del vi.

Què oferim a Salart Vinoteca

Botiga de vins: Actualment la botiga compta amb més de 800 referències de vins i licors, i escumosos de les principals zones vinícoles.

Assessorament personalitzat: per ajudar-vos a escollir en les vostres compres de vins i licors podreu consultar el nostre equip de sommeliers en tot moment, sigui per en David a la mateixa botiga, amb un correu electrònic a girona@salartvinoteques.com o enviant un WhatsApp al 689 86 07 97.

Club de cata: Periòdicament organitzem cursos i tasts per a tot tipus de nivell i interés, dirigits pel nostre propi equip o amb col.laboració de diferents cellers de referència en el món del vi.
Si en vols més informació no dubtis a contactar a través dels mateixos mitjans de l’apartat d’assessorament.

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia